Ενας από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του “1st Chania Cadet European Judo Cup 2019” θα είναι και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Ο Σεργκέι Σολοβέιτσικ επιβεβαίωσε την άφιξή του στην Ελλάδα και στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού στις 5 και 6 Οκτωβρίου. Ο πρόεδρος της EJU θα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, για τις διεθνείς διοργανώσεις που έχουν ανατεθεί στην Ελλάδα την επόμενη διετία -αρχής γενομένης από το 2019 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων- και οι οποίες έχουν περίοπτη θέση στο αγωνιστικό καλαντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. 

Οσον αφορά τη διοργάνωση στα Χανιά, το διεθνές τουρνουά (05-06/10) αλλά και το προπονητικό καμπ που ακολουθεί (07-10/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη, οι συμμετοχές χωρών πληθαίνουν και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 23 χώρες, με τελευταίες τις Αργεντινη και Σερβία.

Υπενθυμίζεται ότι το διεθνές τουρνουά διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο με την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, του Επιμελητηρίου Χανίων και της Ενωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook