Στο όμορφο και ντυμένο με τα ρομαντικά φθινοπωρινά χρώματα παλιό λιμάνι των Χανίων η βόλτα επεφύλασσε μια έκπληξη για την νεαρή κοπέλα
Απόγευμα Σαββάτου και ένα ζευγάρι, όπως πολλοί άλλοι, κάνει την βόλτα του στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Στην προβλήτα μπροστά από το «γιαλί τζαμι» δύο μουσικοί «του δρόμου» αποδίδουν όμορφες μελωδίες με τα βιολιά τους και το ζευγάρι στέκεται να τους ακούσει. 

Το αγόρι παίρνει την κοπέλα να χορέψουν και ξαφνικά εμφανίζονται και άλλοι που τραγουδούν ενώ η κατάληξη σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στην κοπέλα.

Το τι ακριβώς συνέβη το εξηγεί η μουσική ομάδα passé-partout:

«Ένα μήνα νωρίτερα, ο Juan έστειλε μήνυμα στους Passe-partout ζητώντας να τον βοηθήσουν να κάνει μια ξεχωριστή πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Συγκινηθήκαμε με όσα μοιράστηκε μαζί μας και αποφασίσαμε να κάνουμε ο,τι καλύτερο για να πει η Sefora το Ναι. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία για ένα μηνά μέχρι να ρυθμίσουμε όλες τις λεπτομέρειες της ευχάριστης έκπληξης.

Ανταλλάξαμε ιδέες, ξεκινήσαμε τις πρόβες, οργανώσαμε όλες τις κινήσεις μας. Πολύτιμος συνεργάτης σε αυτή τη διαδικασία ήταν ο Δημήτρης Κυριακακης (Φωτοπολις).

Κι έφτασε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Ο Juan και η Sefora έκαναν βόλτα στο ενετικό λιμάνι των Χανίων. Σταμάτησαν μπροστά σε δυο βιολιά και ζήτησαν να παίξουν κάτι για αυτούς.

Κι από εκεί και πέρα όλα κύλησαν σαν όνειρο…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook