Την ευκαιρία να βρεθούν στο Καστέλι είχαν τη Δευτέρα (16/09) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Χανιά.

Αφού περπάτησαν στους δρόμους του Καστελίου και απόλαυσαν τον καφέ τους στη συνέχεια δείπνησαν όλοι μαζί στην παραλία “Μαύρος Μόλος”. Στο δείπνο παρευρέθηκαν, εκτός της πρώτης ομάδας, μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Κισσαμικού, το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας Κισσαμικού (μέλος του Δικτύου της ΠΑΕ) και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ16. 

Ο Α. Ροκάκης κατά την ομιλία του επισήμανε στους παίκτες ότι εκπροσωπούν όλο τον νομό Χανίων και τους ζήτησε να παραμείνουν ενωμένοι αλλά και συγκεντρωμένοι στον στόχο της ομάδας, καθώς τους περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα στη Super League 2.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Στο Καστέλι Κισσάμου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/09) η ομάδα μας, με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Μετά από τον περίπατο στους δρόμους του Καστελίου ακολούθησε ο καφές στο “Amarena” και στη συνέχεια, παρουσία των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ – με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη – της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας του Κισσαμικού (μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ) και της ομάδας Κ16, το δείπνο στο “Mavros Molos Beach Restaurant”.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά τόνισε στους παίκτες ότι η ομάδα εκπροσωπεί όλο τον νομό Χανίων, τους ζήτησε να παραμείνουν δεμένοι ως οικογένεια και συγκεντρωμένοι στον στόχο καθώς τους περιμένει ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα στη Super League 2.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία, όπου οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας “έγιναν ένα” με την ομάδα Κ16.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τις διευθύνσεις και το προσωπικό του “Amarena coffee & sweets bar” και “Mavros Molos Beach Restaurant” για την άψογη εξυπηρέτηση στην ομάδα μας.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook