Έβγαλαν τα ρούχα τους και ξεκίνησαν να επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια

Υπάρχουν πολλά μέρη που θα μπορούσε ένα ζευγάρι να κάνει σεξ... ωστόσο σίγουρα ανάμεσα σε αυτά δεν είναι το πίσω κάθισμα ενός περιπολικού.

Αυτό, ωστόσο, δεν πτόεισαι ένα ζευγάρι στη Φλόριντα που αποφάσισε να βγάλει τα μάτια του σε ένα περιπολικό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής, ο 31χρονος Άαρον Τόμας έκανε σεξ με την 35χρονη Μέγκαν Μοντανάρο ενώ είχαν συλληφθεί.

Αλλά ας δούμε τι συνέβη... Οι δυο τους έκαναν ποδήλατο το βράδυ σε μεγάλη λεωφόρο της περιοχής χωρίς να έχουν φώτα! Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους και παραλίγο να... τους «κόψει».

Τότε υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας που διαπίστωσε ότι το ζευγάρι ήταν τύφλα στο «μεθύσι». Οι αστυνομικοί τους πήραν και τους έβαλαν μέσα στο περιπολικό για να τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα.

Και καθώς ήταν έξω από το περιπολικό και έπαιρναν καταθέσεις για το τι συνέβη είδαν ότι οι δυο τους είχαν βγάλει τα ρούχα τους και έκαναν σεξ.

«Ήμουν έξω από το περιπολικό και είδα ότι η Μέγκαν και ο Άαρον είχαν βγάλει τα ρούχα τους και ξεκίνησαν να κάνουν σεξ. Τότε άνοιξα την πόρτα για να τους σταματησω και είδα ότι ο Άαρον ήταν εντελώς γυμνός και η Μέγκαν είχε κατεβασμένο το παντελόνι της» αναφέρεται στην αστυνομική έκθεση.

Όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να χωρίσει το ασυγκράτητο ζευγάρι, ο 31χρονος προσπάθησε γλίστρισε από τα χέρια του και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε...

Συνελήφθη λίγο αργότερα ενώ και οι δυο κινδυνεύουν με φυλάκιση μηνών και πρόστιμο χιλιάδων δολαρίων.

Πηγή: newsbeast.gr