«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τη σύζυγό του, να την χτυπήσει, να την σκοτώσει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντίλ Ελ Μιλουντί

Σάλος ξέσπασε στο Μαρόκο μετά τις δηλώσεις δημοφιλούς στη χώρα τραγουδιστή ο οποίος χαρακτήρισε «φυσιολογικό» να χτυπάει τη γυναίκα του.

Η εκπομπή, μάλιστα, στην οποία εμφανίστηκε ο Αντίλ Ελ Μιλουντί σταμάτησε να μεταδίδεται μετά τις δηλώσεις του.

«Όποιος δεν χτυπάει τη γυναίκα του δεν είναι άνδρας» συνέχισε το παραλήρημά του ο Μιλουντί με έναν ηθοποιό που ήταν παρών να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κάνοντας την παρατήρηση ότι «σε όλο τον κόσμο απαγορεύεται να χτυπήσεις την γυναίκα κάποιου».

Απτόητος ο τραγουδιστής συνέχισε: στο Μαρόκο αυτό είναι κανονικότητα, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τη σύζυγό του, να την χτυπήσει, να την σκοτώσει».

Ο Μιλουντί αποκάλυψε, μάλιστα, ότι στο παρελθόν έχει συλληφθεί – στην Ισπανία – γιατί χτύπησε τη σύζυγό του αν και υποστήριξε ότι «η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι δεν της έκανα τίποτα και με άφησαν ελεύθερο 24 ώρες μετά».

Το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο του Μαρόκου επέβαλε την ποινή της διακοπής μετάδοσης για τρεις εβδομάδες στην εκπομπή στην οποία εμφανίστηκε ο τραγουδιστής γιατί «στον εξαιρετικά βίαιο λόγο του» ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά «τον υιοθέτησε επιτρέποντας στον καλεσμένο να επαναλάβει την πρόσκλησή του για βία κατά των γυναικών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook