Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο μηνών γιατί χτύπησε έναν αστυνομικό και δάγκωσε άλλον που δεν της επέτρεπαν να ταξιδέψει χωρίς διαβατήριο

Αγενής, επιθετική κι επικίνδυνη αποδείχθηκε μια Ισπανίδα μπαλαρίνα, η οποία ήθελε να ταξιδέψει αεροπορικώς από το Λονδίνο στη Μαδρίτη χωρίς διαβατήριο.

Στην 33χρονη Νταιάνα Αντέρας Ριβέρα επιβλήθηκε σήμερα ποινή φυλάκισης δύο μηνών για την απαράδεκτη συμπεριφορά της απέναντι στο «όργανο της τάξης» στις 7 Αυγούστου στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Η Ισπανίδα μπαλαρίνα, όχι μόνο έβρισε υπαλλήλους του αεροδρομίου αλλά κλώτσησε έναν αστυνομικό στα γεννητικά όργανα κι έναν άλλο τον δάγκωσε.

Η Ριβέρα, που είχε καταναλώσει άφθονο αλκοόλ, είχε βγάλει εισιτήριο για να ταξιδέψει στην πατρίδα της, την Μαδρίτη. Όμως, στον έλεγχο των εισιτηρίων δεν μπορούσε να βρει το διαβατήριό της. Κι όταν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου της είπαν ότι χωρίς αυτό, δεν μπορεί να ταξιδέψει, άρχισε να γίνεται επιθετική και να εκτοξεύει κοσμητικά επίθετα. Η μπαλαρίνα, που έχει παίξει στη «Λίμνη των Κύκνων» και στο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» για την ομάδα χορευτών «Danza SXXI», βγήκε εκτός ελέγχου,με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Όταν ένας αστυνομικός της έκανε σωματικό έλεγχο, βρήκε πάνω της ένα μαχαίρι. Τότε μαζί με τον συνάδελφό του, αποφάσισαν να της περάσουν χειροπέδες με την μπαλαρίνα να δαγκώνει τον έναν και στον άλλο να ρίχνει μια κλωτσιά στα γεννητικά όργανα.

Στο δικαστήριο δεν έγινε δεκτό το αίτημά της για εγγύηση και σήμερα ανακοίνωσε την ποινή: δύο μήνες φυλάκιση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook