Το Εν Κήπω Sea View, εγκαινιάζει νέα standards στην διοργάνωση γαμήλιων εκδηλώσεων, με παροχές υψηλού επιπέδου.

Την περασμένη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, το φιλόδοξο όραμα της  Ελένης και του Θρασύβουλου Μπολάκη, επιτέλους πήρε σάρκα και οστά…

Ο υπέροχος χώρος που ετοίμαζαν εδώ και καιρό με πολύ φροντίδα και μεράκι, άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί φίλους και συνεργάτες, στο Γαλατά Χανίων. Το Εν Κήπω Sea View, είναι πλέον γεγονός!…

Το concept περιλαμβάνει ένα υπαίθριο χώρο με ιδιαίτερη αισθητική, μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον και με μοναδική – πανοραμική θεά στη θάλασσα. Πραγματικά, ένα ιδανικό σκηνικό για ζευγάρια που ταξιδεύουν από κάθε γωνιά της γης, για να ενώσουν τα δεσμά τους. Στο συγκεκριμένο χώρο, τα ζευγάρια μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα πολιτικό ή συμβολικό γάμο, όπως τον έχουν ονειρευτεί και έπειτα μπορούν να  συνεχίσουν τη βραδιά τους σε ένα κτήμα εκδηλώσεων , σε ένα ξενοδοχείο ή σε μια ταβέρνα.

Άλλωστε, ολόκληρη η Κρήτη αλλά και ειδικότερα τα Χανιά, αποτελούν top προορισμό και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από Μύκονο και Σαντορίνη.

Ο γαμήλιος τουρισμός είναι μια μορφή τουρισμού που ανθεί τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν την Ελλάδα για να ανταλλάξουν όρκους  αιώνιας αγάπης και να κάνουν το γάμο τους σε κάποιο από τα ειδυλλιακά τοπία της χώρας μας, ενισχύοντας σημαντικά την τοπική οικονομία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook