Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ν. Συριγωνάκη με τους Δημάρχους της Π.Ε. Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή ο κύκλος των συναντήσεων του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. 

Ο κ. Συριγωνάκης σήμερα είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Δημάρχους Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη και Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη, με τους οποίους και συζήτησε θέματα υποδομών και ανάπτυξης των περιοχών τους όπου αρωγός είναι η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης ευχαριστώντας για την καλή συνεργασία όλους τους Δημάρχους στην Π.Ε. Ηρακλείου επεσήμανε ότι στο επίκεντρο της πολιτικής που υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα είναι, η βελτίωση των υποδομών-τεχνικών έργων ενόψει και της χειμερινής περιόδου, η στήριξη του πρωτογενή τομέα, αλλά και όλα τα επείγοντα θέματα που αφορούν στη δημόσια εκπαίδευση, την υγεία, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook