Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017 μέσα από τα social media

Ένα αστέρι του μπέιζμπολ ομολόγησε ότι έκανε σεξ με ένα ανήλικο κορίτσι κάτω των 16 ετών.

Πρόκειται για τον Felipe Vázquez, ο οποίος παραδέχτηκε ότι όταν ήταν 26 ετών έκανε σεξ με μία ανήλικη κοπέλα μέσα στο αμάξι του, στο δρόμο όπου ήταν το σπίτι της στο Scottsdale της Πενσυλβανίας τον Αύγουστο του 2017.

Ο Felipe Vázquez κατηγορείται ότι πριν από την ημέρα που έκανε σεξ με την ανήλικη, της είχε στείλει πρόστυχες φωτογραφίες με εκείνον να αυνανίζεται ενώ της είχε εκφράσει την επιθυμία του να κάνουν σεξ.

Οι ανακριτές λένε τώρα ότι παραδέχθηκε ότι πήγε με το αμάξι του σχεδόν έξω από το σπίτι της και όταν μπήκε μέσα η ανήλικη προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις. Ο ίδιος ανέφερε ότι σταμάτησε το σεξ σχεδόν αμέσως γιατί μετά είχε ένα σοβαρό παιχνίδι με την ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα, ομολόγησε ότι υπήρξε διείσδυση αλλά όχι ολοκληρωμένη και περιέγραψε το περιστατικό ως «σεξ αλλά όχι πραγματικό». 

Το αστέρι του μπέιζμπολ τόνισε ότι δεν γνώριζε τα στοιχεία του κοριτσιού αλλά την αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που του έδειξαν οι αστυνομικοί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017 μέσα από τα social media. Στην αρχή έστελναν μηνύματα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, στη συνέχεια αντάλλαξαν τηλεφωνικούς αριθμούς και στο τέλος συναντήθηκαν.

Μάλιστα, ο Felipe Vázquez ομολόγησε ότι το κοριτσάκι φαινόταν πως ήταν κάτω των 16 ετών. Ο διάσημος Αμερικανός αθλητής βρίσκεται επί του παρόντος στη φυλακή Allegheny County.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook