Ο 51χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από αμέλεια

Την ώρα που έκανε γεωργικές εργασίες στο κτήμα του στην είσοδο του χωριού Αργύρια στη δυτική Φθιώτιδα, δέχθηκε τα σκάγια ενός συγχωριανού του που κυνηγούσε αγριογούρουνο σε κοντινή ορεινή περιοχή ένας 51χρονος αγρότης ο οποίος τραυματίστηκε στη μασχάλη!

Το νέο κυνηγετικό ατύχημα συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης και ο 51χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης. Όμως, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί βλάβη κάποιο ζωτικό όργανο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείριση. Πλέον, νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Δράστης του τραυματισμού ήταν ένας 67χρονος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Σπερχειάδας και ομολόγησε ότι τραυμάτισε κατά λάθος τον 51χρονο. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από αμέλεια, αλλά ερευνάται και αν κυνηγούσε παράνομα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook