Μια αμερικανική στρατιωτική μονάδα ζήτησε συγγνώμη και διέγραψε ένα tweet στο οποίο εμφανιζόταν η απειλή αποστολής ενός πολεμικού αεροσκάφους stealth ενάντια σε κάθε νέο που θα επιχειρήσει να εισβάλει στην «Περιοχή 51» (Area 51), τη στρατιωτική βάση στην Νεβάδα, όπου, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, η κυβέρνηση κρύβει UFO και εξωγήινους.

Το tweet, που αναρτήθηκε την Παρασκευή στο λογαριασμό της Defense Visual Information Distribution Service (DVIDS), στόχευε τους λάτρεις των UFO και όσων συγκεντρώθηκαν στην ύπαιθρο της Νεβάδα την περασμένη εβδομάδα, κοντά στη στρατιωτική εγκατάσταση που είναι γνωστή με την ονομασία «Περιοχή 51». Η συγκέντρωση έγινε έπειτα από κάλεσμα στο Facebook για μαζική εισβολή στην αμερικανική στρατιωτική βάση, όπου εδώ και χρόνια φημολογείται ότι φυλάσσονται κρατικά μυστικά που αφορούν σε εξωγήινους και διαστημόπλοια.

«Το τελευταίο πράγμα που θα δουν οι Millennials αν αποπειραθούν να εισβάλουν σήμερα στην Περιοχή 51», έγραφε η ανάρτηση, που συνοδευόταν με μια φωτογραφία στρατιωτικών ανδρών και γυναικών που στέκονταν ένστολοι σε στάση προσοχής μπροστά από ένα βομβαρδιστικό B-2 stealth.

Το Σάββατο, η DVIDS δήλωσε στο twitter ότι ένας εργαζόμενος της ομάδας που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της υπηρεσίας, ανήρτησε ένα tweet το οποίο «ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ δεν συντάσσεται με τη θέση του υπουργείου Άμυνας. Είναι ανάρμοστο και ζητάμε συγγνώμη για αυτό το λάθος».

Οι όποιοι φόβοι για μια σοβαρή απόπειρα εισβολής στην «Περιοχή 51» αποδείχθηκαν αβάσιμοι, καθώς μόλις 150 άνθρωποι, κάποιοι φορώντας αμφιέσεις εξωγήινων, ανταποκρίθηκαν τελικά στο κάλεσμα, τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή, σε μια συγκέντρωση περισσότερο εορταστική παρά επιθετική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook