Ένα δέντρο το οποίο είναι φυτεμένο κολλητά σε στύλο της ΔΕΗ, έχει καλύψει τον στύλο και μαζί με αυτόν και τον φωτισμό στην οδό Μυλωνογιάννη.

Σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστη του flashnews.gr, στην οδό Μυλωνογιάννη ανάμεσα στις οδούς Μ. Μπότσαρη και Α. Μάντακα ένα δέντρο φυτεμένο κολλητά στον στύλο της ΔΕΗ έχει υπερκαλύψει το στύλο με αποτέλεσμα το βράδυ το σημείο εκείνο και για μεγάλη απόσταση δεξιά και αριστερά να είναι ολοσκότεινο. Κάτοικοι των σπιτιών που βρίσκονται πίσω και κοντά στο συγκεκριμένο σημείο έχουν επανειλημμένα επισκεφθεί την αρμόδια υπηρεσία στον Δήμο αλλά οι απαντήσεις είναι ότι τα δέντρα δεν κλαδεύονται το καλοκαίρι.

Είτε ο στύλος τοποθετήθηκε κακώς δίπλα ακριβώς στο δέντρο είτε το δέντρο φυτεύτηκε κακώς δίπλα ακριβώς στον στύλο. Από τη στιγμή που είναι σχεδόν αδύνατον να διορθωθεί το λάθος (η μετακίνηση ενός εκ των δυο σε διπλανή θέση) θα μπορούσε ενδεχομένως να εξεταστεί με ποιο τρόπο θα γινόταν ένα μικρό κλάδεμα του δέντρου ώστε να αποκατασταθεί ο φωτισμός στο σημείο.