Ενα νέο τριήμερο δράσεων για το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά αρχίζει από το απόγευμα της Δευτέρας (23/09) και ολοκληρώνεται την Τετάρτη (25/09).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις του τεχνικού συμβούλου Γιώργου Αμανατίδη και του τεχνικού διευθυντή του Δικτύου Βασίλη Παπαδάκη στις συνεργαζόμενες Ακαδημίες του Δικτύου.

Αρχικά (23/09) υπάρχει η επίσκεψη στους Αγ. Αποστόλους για την ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά και στη συνέχεια στη Μοναχή Ελιά για τα ηλικιακά τμήματα από Κ6 έως Κ14 της Ακαδημίας Κρ. Αστέρας-ΑΟ Χανια και Νέων Χανίων.

Την Τρίτη (24/09) σειρά έχει το Καστέλι για την επίσκεψη στην Ακαδημία Κισσαμικός-Νέος Κισσαμικός και το τριήμερο δράσεων ολοκληρώνεται την Τετάρτη (25/09) με την επίσκεψη στα Καθιανά για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες).

Στο πλαίσιο των επισκέψεων εκτός από την εφαρμογή του προπονητικού προγράμματος, θα υπάρχει σε συνεργασία με τους Τεχνικούς Διευθυντές και τους προπονητές αξιολόγηση της μέχρι τώρα εφαρμογής και επικοινωνία με γονείς και παιδιά των Ακαδημιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook