Τους Χανιώτες παγκόσμιους πρωταθλητές Κωνσταντίνο Λιβανό και Απόστολο Παπαστάμο που κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή, βράβευσε η Μεγάλη Χορηγός τους, ANEK LINES ως μια συμβολική κίνηση τιμής και επιβράβευσης για τις αθλητικές τους κατακτήσεις.

Σε μια σεμνή τελετή η ΑΝΕΚ LINES έδωσε βραβεία στους δυο πρωταθλητές ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το χρηματικό ποσό των 5000 ευρώ στον καθένα ως οικονομική ενίσχυση για τον εξοπλισμό και την κάλυψη των αναγκών που απαιτεί η προετοιμασία τους για τους επόμενους μεγάλους αθλητικούς τους στόχους και συγκεκριμένα για τον Απόστολο Παπαστάμο την Ολυμπιάδα καθώς και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και για τον Κωνσταντίνο Λιβανό το επόμενο παγκόσμιο του Ιανουαρίου καθώς και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στον Κωνσταντίνο Λιβανό για την ενίσχυση του εξοπλισμού του, εκτός από την ΑΝΕΚ πρόσφεραν 2.500 ευρω οι Μύλοι Κρήτης και η ΑΒΕΑ και 2.500 ευρώ η ΜΟΒΙΑΚ.

Πέρα από τους αθλητές βραβεύτηκαν επίσης από την ΑΝΕΚ LINES και οι προπονήτες και οι φορείς των συλλόγων των αθλητών. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο Παναγιώτης Μαρεντάκης, προπονητής του Κωνσταντίνου Λιβανού, ο Κωνσταντίνος Τζιλιβάκης προπονητής του Απόστολου Παπαστάμου, η Χαρά Μυλωνάκη πρόεδρος του ΝΟΧ και ο Νεκτάριος Πανηγυράκης Γραμματέας του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook