Mε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Οικοδόμων Ηρακλείου κάνει γνωστό ότι στο έργο ύδρευσης Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου στο Φράγμα Αποσελέμη οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση τους καταγγέλλουν πως 10 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από το ξεκίνημα του έργου στις 16 Ιουλίου και ζητούν την άμεση παρέμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έχει από τις 16/7/19 που ξεκίνησε η σύμβαση, δέκα συναδέλφους μας απλήρωτους στο έργο « Ύδρευση Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου από το Φράγμα Αποσελέμη – Εργασίες εκτροπής, μεταφοράς υδάτων και κατασκευής αγωγών και διυλιστηρίων»

Η κυβέρνηση αυτό που θέλει για τους εργαζόμενους, είναι να εργάζονται χωρίς να πληρώνονται, «παγιώνοντας» αυτήν την τακτική. Εδώ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά  ο αντεργατικός ρόλος της κυβέρνησης που ουσιαστικά είναι ο χειρότερος εργοδότης και αποκαλύπτει ότι  θέλει τους εργάτες να είναι σκλάβοι. Η κυβέρνηση και το κεφάλαιο θέλουν να ξανατσουλήσουν το τροχό της δήθεν ανάπτυξης με τέτοιους πολύ χειρότερους όρους για τους εργαζόμενους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταγγέλλουν τα περιστατικά απλήρωτης εργασίας στο συνδικάτο.

Σκλάβοι στον 21 αιώνα δεν θα γίνουμε. Να καταβληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα !

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook