“Με την συνδρομή των Δήμων και την Πολιτική Προστασία τους τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν καλύτερα” τόνισε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς βρίσκεται στο Ηράκλειο από την Πέμπτη και το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ.Βασίλειο Ματθαιόπουλο και το Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα τον Πειραιά κ.Ιωάννη Πετρούτσο.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την φετινή αντιπυρική σεζόν ωστόσο τόνισε παράλληλα την αναγκαιότητα για μεγαλύτερη συνδρομή των Δήμων προκειμένου να υπάρξουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμα ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως “σκοπεύουμε να βάλουμε μια τάξη. Σαν μια μορφή αξιολόγοσης για την πολιτική προστάσια των δημοτικών αρχών, όποιος Δήμος δεν υποβάλει απολογιστικά στοιχεία δεν πρόκειται να χρηματοδοτείται την επόμενη χρονιά”.

Από την πλευρά του ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλειος Ματθαιόπουλος εξήρε την καλή δουλειά που έγινε φέτος στο νησί υπογραμμίζοντας ότι “φέτος στην Κρήτη καταγράφηκε μια επιτυχία. Όμως δεν πρέπει να υπάρχει εφυσηχασμός γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η αντιπυρική περίοδος”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook