Για μια ακόμα χρονιά, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου βράβευσε τους μαθητές των εσπερινών λυκείων του Ηρακλείου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια Ιδρύματα.

Σε μια βραδιά γεμάτη από τα συναισθήματα της συγκίνησης και της υπερηφάνειας, οι νυν φοιτητές, πρώην μαθητές του Εσπερινού Γενικού Λυκείου και του 4ου  Εσπερινού ΕΠΑΛ Ηρακλείου, μαζί με καθηγητές τους, συμμετείχαν σε μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για την πόλη, αφού πραγματοποιείται ανελλιπώς εδώ και δεκαετίας από τον Ρ.Ο. Ηρακλείου.

Στο ασφυκτικά γεμάτο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς Νίκος Αγγελάκης, ο β. Δ/της της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Γιάννης Ιεραπετρίτης και οι Ροταριανοί προΠρόεδροι Στάθης Βασιλειάδης και Μιχάλης Ζωγραφάκης – Σφακιανάκης, ενώ ο προσκεκλημένος ομιλητής, Επικ. Καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γιώργος Κουμάκης, μίλησε στους παρευρισκόμενους για την φιλομάθεια και την πολυμάθεια.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, εύχονται στις νέες φοιτήτριες και στους νέους φοιτητές υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις νέες ακαδημαϊκές προκλήσεις που τους παρουσιάζονται!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook