Η παθολογική ζήλια φαίνεται ότι ήταν η αιτία του στυγερού εγκλήματος

Το Βούλευμα για τον 36χρονο είναι καταπέλτης. Τον παραπέμπει σε δίκη με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, κατοχή φαρμακευτικών σκευασμάτων χωρίς ιατρική συνταγή, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το star.gr.

Το έγκλημα στη Σητεία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο 36χρονος στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της μητέρας της, όπου είχε μετακομίσει με τα δύο τους παιδιά, 18 και 6 μηνών, από τα Χριστούγεννα του 2018  εξαιτίας των εντάσεων στη σχέση τους. 

Μάρτυρες της άγριας δολοφονίας ήταν τα ίδια τα παιδιά του ζευγαριού. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος. Την άτυχη 32χρονη βρήκε νεκρή ο αδελφός της, ο οποίος πλησιάζοντας στο σπίτι άκουσε τα δύο μικρά παιδιά να κλαίνε. Η μητέρα του θύματος ήταν εκτός σπιτιού. 

Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης μητέρας, Βούλα Δημητριάδου, δήλωσε στο star.gr:

«Απορρίφθηκε το αίτημα του κατηγορούμενου για αποφυλάκιση και παραπέμπεται να δικαστεί στο Αρμόδιο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε χρόνο που θα προσδιορισθεί προσεχώς. Στο δικαστήριο θα κληθεί ο κατηγορούμενος να απαντήσει γιατί σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του θα είμαστε  εκεί για την υποστήριξη της κατηγορίας και την απόδοσή  της δικαιοσύνης».

Η παθολογική ζήλια φαίνεται ότι ήταν η αιτία του στυγερού εγκλήματος.

Την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών την έχει η γιαγιά τους. Αυτό που ζητά είναι να μείνουν τα παιδιά στην αγκαλιά της για να τα μεγαλώσει. Στις 2 Οκτωβρίου το δικαστήριο θα αποφασίσει  ποιος θα έχει την οριστική επιμέλεια των παιδιών.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook