Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στα Περιβόλια ο Πλατανιάς κατέθεσε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και ανέτρεψε την εις βάρους του κατάσταση απέναντι στον Λεβαδειακό (3-2).

Το σύνολο του Γιάννη Τάτση πήρε σπουδαία νίκη στα Περιβόλια απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από την πολυετή παρουσία στη Super League και διαθέτει ένα από τα δυνατότερα ρόστερ της κατηγορίας. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27′ με τον Σανάμπρια, αλλά ο Νίλι στο 52′ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 55′ από κόρνερ του Ποζατζίδη ο Μιγκέλ σκόραρε για το 2-1, αλλά στο 58′ από απόκρουση του Γκοτ σε φάουλ του Σανάμπρια ο Ανγκουά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Στο 77′ ο Λουκίνας πέτυχε το γκολ-νίκης του Πλατανιά, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι “ερυθρόλευκοι” κράτησαν το πολύτιμο προβάδισμα παρά την αποβολή του Μποσέτι με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Νικολάου-Κολλιάκος (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης (59’ Μάικιτς), Τσαμούρης, Σάαντο (67’ Παπαδόπουλος), Μποσέτι, Καραγκούνης, Νίλι, Μιγκέλ, Λουκίνας (84’ Παπουτσογιαννόπουλος)

Λεβαδειακός (Δημήτρης Σπανός): Επασί, Αργυρόπουλος (46’ Χατζηλάμπρος), Παντελιάδης, Ανγκουά, Λιάγκας, Φυτανίδης, Νίκας, Καραχάλιος, Συμελίδης (65’ Ενομό), Σανάμπρια (80’ λ.τρ. Κοζορώνης), Ιωαννίδης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook