Μετά το παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό, όπου προέκυψε η απώλεια βαθμών (2-2), η Επισκοπή γνωστοποίησε μία ακόμη μεταγραφική της κίνηση. 

Η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Φάμπιο Μαρτίνς. Είναι 23χρονος Πορτογάλος που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τον Πορτογάλο κεντρώο ποδοσφαιριστή Φάμπιο Μαρτίνς απέκτησε η ομάδα μας. Ο 23χρονος προπονείται εδώ και λίγες μέρες με την Επισκοπή μας. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έπεισε τον κ. Βέλιτς ότι μπορεί να ανήκει στο ρόστερ της ομάδας αφού προηγουμένως άφησε πολύ καλά δείγματα γραφής. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Φάμπιο Αλεξάντρε Κρουζ Μαρτίνς. Πρόκειται για έναν Πορτογάλο μέσο ο οποίος έχει γεννηθεί στη Λισσαβόνα στις 10/2/1996. Ο Φάμπιο έχει ύψος 1.81μ. και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως «8αρι» αλλά και ως κλασικό «10αρι».

Συγκεκριμένα, ο Φάμπιο έχει περάσει απ’ όλα τα αγωνιστικά τμήματα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, από το 2011 ως το 2016. Το 2016-17 έπαιξε στην Κοβίλα. Το 2017-18 έμεινε ελεύθερος και πήρε μεταγραφή βγαίνοντας για πρώτη φορά στο εξωτερικό προκειμένου να αγωνιστεί στην Τέρνο Μόρε της Βουλγαρίας.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Εστορίλ Κ23 και φέτος επέστρεψε για να αγωνιστεί στην μεγάλη ομάδα της Εστορίλ.

Η ομάδα μας, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Φ. Μάρτινς: «Να τη βοηθήσω να ανέβει κατηγορίες»

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Η Επισκοπή έχει ένα εξαιρετικό πρότζεκτ. Σ’ αυτό πίστεψα και όπως βλέπω έχει όλες τις περγαμηνές για να το καταφέρει.

Εγώ από την πλευρά μου έχω έρθει για να προσφέρω ό,τι καλύτερο έχω προκειμένου να τη βοηθήσω να ανέβει κατηγορίες. Είναι ένα κλαμπ που αξίζει να βρίσκεται πολύ ψηλότερα από εδώ που είναι σήμερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook