Με ένα μήνυμα του ο γιατρός Νίκος Δεσποτάκης στέλνει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια του και στάθηκαν στο πλευρό του στη διάρκεια της παρουσίας του στα νοσοκομεία του Ηρακλείου.

«Με την ολοκλήρωση της ειδικότητας μου, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικά στην χειρουργική κλινική του Γ.Ν. Ιεράπετρας και ειδικότερα στον κ. Μαντόπουλο Ανδρέα που με καθοδήγησε στα πρώτα μου βήματα στην χειρουργική, στον κ. Παπαδάκη Ηρακλή, ο οποίος μου στάθηκε σαν πρώτος μου δάσκαλος, στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που μου χάρισε αρκετές φιλίες και στα παιδιά του ΕΚΑΒ με τα οποία περάσαμε αρκετά αγχωτικά ξενύχτια μαζί.

Στο επόμενο κομμάτι της σταδιοδρομίας μου, για τα πρώτα μου βήματα στην ορθοπεδική, θέλω να ευχαριστήσω εγκάρδια τον αγαπημένο μου κ. Κουρεπίνη Γιάννη από το Γ.Ν. Βενιζελειο- Πανάνειο Ηρακλείου που μου στάθηκε σαν δάσκαλος και καθοδηγητής, όχι μονο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στη ζωή και φυσικά τον κ. Κρουσταλακη Γιώργο. Ευχαριστώ θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής του νοσοκομείου, καθώς και τα παιδιά του τμήματος των επειγόντων περιστατικών.

Στη συνέχεια, στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Ηρακλείου θα ήθελα ειλικρινά & μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κοσμήτορα & καθηγητή μου κ. Κοντάκη Γιώργο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε & με αγάπη με κατεύθυνε στο να βρω το κομμάτι της ορθοπεδικής που μου αρέσει περισσότερο. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Κουβίδη Γιώργο, τον κ. Παπακωστάκη Γιώργο,τον κ. Μπαλαλή Κων/νο, τον κ. Γαλανάκη Γιάννη, τον κ. Χριστοφοράκη Ζαχάρη και όλους όσους με βοήθησαν στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στέλνω στο προσωπικό του χειρουργείου καθώς & του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου για την πολύτιμη βοήθεια τους σε τόσο αντίξοες πολύ συχνά συνθήκες.

Ευχαριστήσω πολύ & ολόψυχα τους φίλους μου, τους κολλητούς μου, τα “αδέλφια μου”, όπως πολλές φορές λέω, οι οποίοι αποτέλεσαν μεγάλα στηρίγματα σε δύσκολες στιγμές και ήταν πάντα εκεί δίπλα μου καθ’ όλη την πορεία μου.

Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω & να στείλω μία τεράστια αγκαλιά γεμάτη αγάπη & ευγνωμοσύνη στην οικογένειά μου, στην θαυμάσια & μοναδική μητέρα μου, στα εξαίρετα αδέρφια μου, στους καταπληκτικούς δεύτερους γονείς μου κ. Γιώργο και κ. Κατερίνα, το Γιάννη & τη Μαρίνη.

Τέλειώνοτας θα ήθελα να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ & ένα δημόσιο “σ’ αγαπώ”στην υπέροχη μέλλουσα γυναίκα μου, η οποία όταν λύγιζα & απονθαρρυνομουν βρίσκονταν πάντα πλάι μου, διατυπώνοντας την άποψη της με γνώμονα πάντα το δικό μου καλό.

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ! ! ! 

Υ.Γ.: Όλα για σένα…εκεί ψηλά!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook