Ο Μηνάς Τζανής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου (Athletic Radio ) για την πορεία – θαύμα του Πλατανιά εκθειάζοντας τη διοίκηση και τον τρόπο λειτουργίας του Χανιώτικου συλλόγου.

Ο Ηρακλειώτης αμυντικός δεν έκρυψε τους στόχους των \”ερυθρόλευκων\” αφού τόνισε ότι \”Δεν είναι αυτοσκοπός η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά αν μας έρθει η άνοδος τότε δεν θα πούμε όχι. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις άλλες ομάδες. Είμαστε οργανωμένοι, τα έχουμε όλα και διαθέτουμε μια ομάδα ικανή να πάρει την άνοδο\”.

Ο 27χρονος έπλεξε το εγκώμιο της δουλειάς του Τίμου Καβακά λέγοντας ότι \”Ο Καβακάς έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την πορεία του Πλατανιά. Άλλαξε η ψυχολογία μας και δουλεύουμε αρκετά, κάτι που φαίνεται και στους αγώνες. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας\”.

Τέλος υπογράμμισε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Πλατανιά, γεγονός που αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο: \”Υπάρχει μια διοικητική συνέπεια και μπορώ να πω ότι ο Πλατανιάς το αποδεικνύει στην πράξη ότι αποτελεί ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Διαθέτει δύο βοηθητικά γήπεδα και όλοι είμαστε μια οικογένεια\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook