Οι εργαζόμενοι αρχαιολόγοι και εργατοτεχνίτες που εργάζονται στο έργο «Ύδρευση Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου από το Φράγμα Αποσελέμη – Εργασίες εκτροπής, μεταφοράς υδάτων και κατασκευής αγωγών και διυλιστηρίων», ξεκίνησαν από σήμερα επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου

Η κυβέρνηση, το υπουργείο πολιτισμού θέλουν με απλήρωτους εργαζόμενους να φέρουν «ανάπτυξη», παγιώνοντας πολιτικές όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.  Εδώ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο αντεργατικός ρόλος της κυβέρνησης που ουσιαστικά είναι ο χειρότερος εργοδότης και αποκαλύπτει ότι  θέλει τους εργάτες να είναι σκλάβοι. Η κυβέρνηση και το κεφάλαιο θέλουν να ξανατσουλήσουν τον τροχό της δήθεν ανάπτυξης με τέτοιους πολύ χειρότερους όρους για τους εργαζόμενους.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων συμπαραστέκεται στους συναδέλφους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, και καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταγγέλλουν τα περιστατικά απλήρωτης εργασίας στο συνδικάτο, γιατί «Σκλάβοι στον 21 αιώνα δεν θα γίνουμε». Εκβιασμούς και απειλές δεν δεχόμαστε.

Απαιτούμε να καταβληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα!

Πληροφορίες που έρχονται στο συνδικάτο, υπάρχουν κι άλλα έργα του Υπουργείου πολιτισμού, που οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook