Το ματς στη Πάτρα έχει μπει ήδη στο αρχείο και ο ΑΟ Χανιά κοιτάζει το επόμενο δύσκολο όσο και κρίσιμο παιχνίδι με το ΡΟΥΦ εκτός έδρας.

Για τη Χανιώτικη ομάδα το ματς της ερχόμενης Κυριακής είναι πολύ μεγάλης σημασίας και ο στόχος ξεκάθαρος. Τα Χανιά χρειάζονται όπως και δήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα τουλάχιστον για να κρατήσουν την Αθηναϊκή ομάδα από κάτω τους στη βαθμολογία κάτι που γίνεται ακόμα και με ισοπαλία. Βέβαια το ιδανικό σενάριο είναι η νίκη ώστε οι μπλε του Προμπονά να διευρύνουν την διαφορά τους από το ΡΟΥΦ.

Η προετοιμασία του ΑΟΧ ξεκίνησε τη Τρίτη ενώ σήμερα (15.00) ο Προμπονάς έχει προγραμματίσει φιλικό με τον Μινώταυρο στις Μουρνιές ώστε οι παίκτες του να εξοικειωθούν καλύτερα σε συνθήκες πλαστικού χλοοτάπητα που θα συναντήσουν στο γήπεδο των Πετραλώνων.

Το θετικό για τον τεχνικό της Χανιώτικης ομάδας είναι ότι σε σχέση με το ματς κόντρα στη Παναχαϊκή αναμένεται, αν δεν προκύψει κάτι, να έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεση του, αφού επιστρέφουν από τιμωρία οι Ραπτάκης και Σεληνιωτάκης, ενώ και ο Βουρβαχάκης θα είναι έτοιμος, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός στα τρία προηγούμενα ματς της ομάδας του. Από την άλλη εκτός δράσης θα μείνει ο Τσιτλακίδης ο οποίος σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τον επόμενο μήνα τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook