Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου στα Χανιά

Έχοντας ως βασικό άξονα της δράσης της την κοινωνική προσφορά και ευαισθησία η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, Τοπική Διοίκηση Χανίων,  την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 προσέφερε οικονομική ενίσχυση στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ Χανίων ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του αλλά  και ως μέρος του συνόλου των κοινωνικών σχημάτων της πόλης.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου στα Χανιά στην οποία συμμετείχε η νεανική χορωδία ΜΙΚΡΟΙ ΡΕΜΠΕΤΕΣ από την Αμμόχωστο Κύπρου και παραδόθηκαν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στη Διευθύντρια του Κέντρου κ ΜΗΝΑ Δήμητρα.

Το ΚΗΦΑΑΜΕΑ καθημερινά δίνει αγώνα προσφοράς και αγάπης προς τα παιδιά που χρήζουν ξεχωριστής φροντίδας και εκπαίδευσης. Φιλοξενεί 19 παιδιά παρέχοντας τους εκπαίδευση πάνω στις βασικές δεξιότητες αυτοεξυπηρέτησης 

Όμως η Διεθνής Ένωση Χανίων με αυτή τη συμβολική πράξη ευγνωμοσύνης για το έργο του ΚΗΦΑΑΜΕΑ , αναγνωρίζει το σημαντικό και δύσκολο κοινωνικό έργο του συνόλου των φιλανθρωπικών συλλόγων και  φορέων του νομού Χανίων.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι μία παγκόσμια οργάνωση αστυνομικών, χωρίς συνδικαλιστικές και πολιτικές επιδιώξεις ,χωρίς διάκριση φύλου, εθνικότητας, βαθμού και μέλη της είναι  αστυνομικοί  τόσο εν ενεργεία όσο και εν αποστρατεία.

Στα Χανιά, τα 33 χρόνια ύπαρξης της, έχει φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ελλήνων και ξένων αστυνομικών, έχει συμμετάσχει σε αθλητικές διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό , έχει στηρίξει το έργο συλλόγων και φορέων των Χανίων και μέσα από το παγκοσμιο μότο της Οργάνωσης «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» (servo per amikeco) ενεργεί με πνεύμα φιλίας, ενότητας κοινωνικής ευαισθησίας ανιδιοτέλειας και εθελοντισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook