Πόσες φορές ξεφλούδισε το βερνίκι νυχιών και συνειδητοποιήσατε ότι δεν έχετε ασετόν στο σπίτι; Πολλές, είμαστε σίγουρες.

Και μάλιστα στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Ενώ είστε έτοιμες να βγείτε. Μην σας πιάνει πανικός. Υπάρχει τρόπος να ξεβάψετε τα νύχια σας και μάλιστα με τα πιο απίθανα προϊόντα, ένα από τα οποία σίγουρα υπάρχουν στο μπάνιο σας.

Ξύδι και Λεμόνι: Ναι σωστά διαβάσατε. Μέσα σε ένα μικρό μπολ βάζετε το χυμό ενός λεμονιού και δύο κουταλιές της σούπας ξύδι. Τοποθετείτε μέσα στο μπολ τα δάχτυλα σας μέχρι να δείτε το βερνίκι να απομακρύνεται.

Οινόπνευμα: Απλώστε μικρή ποσότητα σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τρίψτε καλά τα νύχια σας. Όχι, δεν επιτρέπεται να τα μουλιάσετε μέσα στο οινόπνευμα. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν κάνει καλό στην επιδερμίδα σας. Την ξηραίνει πολύ ενώ παράλληλα και η περιοχή γύρω από τα νύχια ταλαιπωρείται.

Αποσμητικό σε μορφή σπρέι: Ψεκάζετε σε ένα δίσκο βαμβακιού και τρίβετε κάθε νύχι ξεχωριστά. Όπως ακριβώς και με το οινόπνευμα, θα πρέπει να έχετε υπομονή αφού θα χρειαστούν μερικά λεπτά και επιμονή ώστε να απομακρύνετε εντελώς το βερνίκι.

Σπρέι χτενίσματος: Λειτουργεί όπως και το αποσμητικό σε μορφή σπρέι και ακολουθείτε τον ίδιο τρόπο. Ψεκάζετε αρκετή ποσότητα στο βαμβάκι και τρίβετε.

Καλό είναι μετά την αφαίρεση να περιποιηθείτε λιγάκι τα νύχια σας. Απλώστε λαδάκι γύρω από τα νύχια ώστε να τα ενυδατώσετε αλλά και μια κρέμα χεριών.

Οι συγκεκριμένες είναι λύσεις ανάγκης. Καλό είναι να μην τις χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θέλετε να ξεβάψετε τα νύχια σας. Αυτό σημαίνει πως ναι, σωθήκατε τη συγκεκριμένη φορά αλλά πρέπει να πάρετε ένα ασετόν.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook