Κλιμάκιο στελεχών του Υπουργείου Υποδομών σε Κουντούρα, Παλαιόχωρα, Αγ. Ειρήνη και Ομαλό

Την Παρασκευή 04/10/2019, στα πλαίσια Ευρωπαϊκού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Πλατανιά για τα μεγάλα φράγματα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Αντωνίου Περράκη, επισκέφτηκε τον Δήμο Καντάνου Σελίνου, ο Γενικός Διευθυντής Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Αντώνιος Κοτσώνης με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου.

Αρχικά, ο κ. Αντώνιος Κοτσώνης μαζί με τον Δήμαρχο κ. Αντώνιο Περράκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σελίνου κ. Ιωάννη Βαρδουλάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Κουντούρας επισκέφθηκαν τον χώρο που πρόκειται να δημοπρατηθεί για την κατασκευή της 2ης  λιμνοδεξαμενής στην Κουντούρα, όπου δεσμεύτηκε ότι εντός του φθινοπώρου θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για τη δημοπράτηση της Μελέτης, προϋπολογισμού περίπου 2.000.000,00€.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη μαρίνα στο Τηγάνι Παλαιόχωρας όπου συζητήθηκε η πρόταση να κατατεθεί από πλευράς του Δήμου Καντάνου-Σελίνου αίτημα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την σύνταξη muster plan για την επέκταση της μαρίνας.

 Στην συνέχεια μετέβησαν στην Αγία Ειρήνη όπου συζητήθηκε η κατασκευή μικρού ταμιευτήρα, έργο το οποίο μελετάται ήδη από τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου με ιδίους πόρους, για την κάλυψη των αρδευτικών και υδρευτικών αναγκών όλης της περιοχής του Ανατολικού Σελίνου παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Νικολάου Φιωτοδημητράκη.

Τέλος, επισκέφθηκαν  τη λιμνοδεξαμενή του Ομαλού όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κατασκευή δικτύου διανομής νερού καθώς και τη διαχείριση της λιμνοδεξαμενής. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook