Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είχε επαφές σε Υπουργεία για θέματα του κλάδου

Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η 51η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ στην οποία παρευρέθηκαν αρκετοί αντιπρόσωποι των Χανίων της Ομοσπονδίας και των άλλων Ομοσπονδιών. 

Στα πλαίσια της συνέλευσης οριστικοποιήθηκαν οι τελευταίες ρυθμίσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 19 Οκτωβρίου 2019 παρουσία Υπουργών, Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ και άλλων επισήμων. 
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μετά τη Θεσσαλονίκη η ταινία με την ιστορία της ΓΣΕΒΒΕ που συνάπτεται με την ιστορία της Ελλάδος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “ο Πρόεδρος Παυλάκης Ιωάννης αφιέρωσε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου για να επισκεφθεί διάφορα Υπουργεία που άπτονται θεμάτων της Ομοσπονδίας αφενός και των Συλλόγων μας αφετέρου. 

Επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών που είχε μία εξαιρετική συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα κ. Σταυριανουδάκη Μιχαήλ με τον οποίο συζήτησαν γενικά θέματα που άπτονται των Ομοσπονδιών.  

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον κ. Φραγκάκη Δημήτριο Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ με τον οποίο συζήτησαν τα θέματα Τουρισμού της βαριάς βιομηχανίας του τόπου μας. Ο κ. Φραγκάκης μας υποδέχτηκε εγκάρδια και μας παρέθεσε τις επόμενες κινήσεις του Υπουργείου Τουρισμού. 

Τρίτη επαφή του Προέδρου ήταν με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη και τον κ. Παπαδημητρίου Γεώργιο Πρόεδρο Μονάδας Οικονομικής Διαχείρισης και Γενικό Διευθυντή γραφείου Υπουργού Ανάπτυξης με τους οποίους μίλησαν για τα ΕΣΠΑ και μας  είπε οτιδήποτε χρειαστούμε σε αυτό το θέμα να τον ενοχλήσουμε. 

Τέλος ο Πρόεδρος επισκέφθηκε το Υπουργείο Παιδείας για θέματα που αφορούν τα Κυλικεία και συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  κ.  Αναστασία Γκίκα και τον Υφυπουργό – συμπολίτη μας κ. Διγαλάκη Βασίλη ο οποίος είναι ανοιχτός, θετικός και πρόσχαρος να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστούμε.”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook