Στο κατάστημα AgroCenter ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ, θα βρείτε κορυφαία ιταλικά ελαιόδιχτα, μεγάλης αντοχής και σε κορυφαίες τιμές και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ο καιρός της ελαιοσυλλογής έφτασε και η Agrocenter Ραμπαλάκος έχει φροντίσει να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του αγρότη. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη φετινή ελαιοσυλλογή.

Εδώ θα βρείτε τα δοκιμασμένα και αξιόπιστα ιταλικά ελαιόδιχτα μόνιμης στρώσης, DURETE Primo, στην τιμή των 100€ + ΦΠΑ! Προσοχή, η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ελαιόδιχτα DURETE Primo, διακρίνονται για την υψηλή αντοχή τους, διαθέτουν ενισχυμένη πλέξη 60gr/τ.μ. και υψηλή αντιλιακή προστασία. Διατίθενται σε διαστάσεις 4m x 100m, 5m x 80m και 4m x 65m.


Επίσης, στην Agrocenter Ραμπαλάκος, θα βρείτε και δίχτυα ελαιοσυλλογής DURETE, μαλακά, 95gr/τ.μ., με υμάντες για μεγαλύτερη ευκολία μετακίνησης, από πρωτογενή υλικά και UV προστασία, σε διάφορες διαστάσης και εκπλητικές τιμές που ξεκινούν από τα 25 ευρώ ανά τεμάχιο.

Στις εγκαταστάσεις της Ραμπαλάκος Α..Α. Ο.Β.Ε.Ε. μπορείτε να βρείτε ελαιοραβδιστικά διάφορων τύπων, ελαιόδιχτα-ελαιόπανα, σκαπτικά, ψεκαστικά, γεννήτριες, αεροσυμπιεστές, πλυστικά, δοχεία-δεξαμενές αποθήκευσης προϊόντων, καθώς και πλήθος άλλων προϊόντων.

Agrocenter Ραμπαλάκος
1ο χλμ. Ε.Ο. Χανίων-Κισάμου
Τηλ.: 28210 73850
Email: [email protected]