Ένα κατάστημα που θα σας ενθουσιάσει με τα προϊόντα του και τη φιλοσοφία του.

Το Βάλσαμο είναι ένα πολύτιμο βότανο, γνωστό για τις ιδιαίτερες φαρμακευτικές του ιδιότητες. Είναι το φυτό που «γαληνεύει» το σώμα.

Πάνω σε αυτή τη λογική γεννήθηκε και το VALSAMO Bio Organic Natural, ένα νέο κατάστημα με οργανικά, βιολογικά και φυσικά προϊόντα περιποίησης, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Περνώντας το κατώφλι του, διακρίνεις με την πρώτη ματιά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ένας προσεγμένος χώρος, με ιδιαίτερη minimal αισθητική, σας καλωσορίζουν σε ένα οικείο περιβάλλον. Απαλά χρώματα, ράφια με επιμελώς τακτοποιημένα προϊόντα,  με το ξύλο να κυριαρχεί παντού και υπέροχα αρώματα να διαχέονται στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας και αρμονίας. Πραγματικό βάλσαμο για την ψυχή και το μάτι!…

Προϊόντα, αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες

Εκτός από την εκλεπτυσμένη «εικόνα», το κατάστημα Valsamo συνδυάζει και ουσία!

Πολλοί από εμάς έχουμε την τάση να προσέχουμε τι τρώμε, τι πίνουμε, αλλά συχνά αγνοούμε τι προϊόντα χρησιμοποιούμε πάνω στο σώμα μας. Αλήθεια έχετε ποτέ αναρωτηθεί…Τι περιέχει η οδοντόπαστα σας;  Το σαμπουάν του μωρού σας; Η κρέμα του προσώπου σας; Μήπως το αντηλιακό σας ή το αποσμητικό σας;

Γνωρίζετε τα επιβλαβή για τον οργανισμό σας συστατικά;

Πιθανότατα όχι… Και αυτό διότι αγνοούμε πώς οι ουσίες που περιέχονται στα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε, απορροφούνται εύκολα από τους ιστούς του οργανισμού μας και διοχετεύονται άμεσα στο αίμα μας, με όλα τα αρνητικά επακόλουθα για την υγεία μας. Επομένως είναι σημαντικό να επιλέγουμε επώνυμα προϊόντα, αλλά κυρίως οργανικά-βιολογικά και φυσικά.

Όλα τα προϊόντα του VALSAMO Bio Organic Natural προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες εταιρείες, είναι απόλυτα ασφαλή καθώς υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους (διαθέτοντας πλήθος πιστοποιήσεων), ενώ είναι και εξαιρετικά αποτελεσματικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα σαπούνια καθώς και πολλές κρέμες, τα οποία έχουν σαν βάση το βιολογικό extra παρθένο ελαιόλαδο (ψυχρής έκθλιψης), ώστε να διατηρούν με τον τρόπο αυτό όλα τα ωφέλιμα θρεπτικά στοιχεία και τις βιταμίνες, τα οποία είναι ευεργετικά για το δέρμα μας.

Προϊόντα με οικολογική κουλτούρα αλλά και vegan επιλογές

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο που κάνει τα προϊόντα του καταστήματος να ξεχωρίζουν είναι ότι σέβονται απόλυτα το περιβάλλον. Παράγονται με διαδικασίες που αφήνουν ελάχιστο ενεργειακό αποτύπωμα (οι επιδράσεις πάνω σε φυσικούς πόρους είναι οι ελάχιστες δυνατές), ενώ επίσης όλες οι συσκευασίες είναι οικολογικές – ανακυκλώσιμες και βιοδιασπώμενες. Ακόμη, πολλά προϊόντα, φέρουν το σήμα fair for life (μια ειδική πιστοποίηση ότι το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται με διαδικασίες που εξασφαλίζουν την αειφορία των πρώτων υλών του).

Σημειώνεται ό,τι στην γκάμα των προϊόντων του Valsamo, περιλαμβάνονται και αρκετά προϊόντα vegan! Φυσικά προϊόντα δηλαδή, πιστοποιημένα, τα οποία δεν είναι δοκιμασμένα πάνω σε ζώα και τα οποία δεν προέρχονται από συστατικά ζωικής προέλευσης (π.χ. μέλι και γάλα κ.α.).

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το κατάστημα Vasalmo, σεβόμενο το δίκαιο εμπόριο (fair trade), αφυπνίζει την καταναλωτική συνείδηση, στηρίζοντας παραγωγούς και προϊόντα, από μικρές τοπικές επιχειρήσεις και μειονεκτικές περιοχές, ώστε να προωθήσουν τη βιώσιμη ανάπτυξη τους.

Μοναδικά προϊόντα για να ξεχωρίσετε, που μπορείς να μυρίσεις αλλά και να… φας!

Στο VALSAMO Bio Organic Natural, θα βρείτε ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για τη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και το παιδί, καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά. Μπορείτε να βρείτε επίσης, μοναδικά και πρωτότυπα προϊόντα, που πιθανόν δεν έχετε ξαναδεί.

Για παράδειγμα, περίοπτη θέση κατέχουν τα διάφορα είδη από αιθέρια έλαια, τα οποία είναι οργανικά και επίσης βρώσιμα. Ναι, τα συγκεκριμένα αιθέρια έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην κουζίνα σας και μάλιστα, να φαγωθούν! Φυσικά το Βαλσαμέλαιο, έχει την τιμητική του, καθώς είναι ευρέως γνωστό για τις αντισηπτικές και επουλωτικές του ιδιότητες, ενώ είναι και ευεργετικό για ασθένειες του στομάχου (π.χ. έλκος του στομάχου).

Ξεχωρίζουν επίσης τα αρωματικά κεριά από φασόλια σόγιας, τα οποία γίνονται κρέμα σώματος όταν λιώσουν, οι οδοντόπαστες χωρίς φθόριο και οι οικολογικές οδοντόβουρτσες από bamboo (ανακυκλώσιμες), τα θεραπευτικά σαμπουάν με αρωματικά βότανα, τα αποσμητικά χωρίς αλουμίνιο, αλλά και προϊόντα peeling με θαλασσινό αλάτι. Αναζητήστε παράλληλα τις ειδικές κεραλοιφές, οι οποίες δρουν στην πάνω στη στοιβάδα του δέρματος και είναι ιδανικές για παθήσεις όπως η ψωρίαση, η ακμή, αλλά κατάλληλες και για εκδορές και μώλωπες. Εδώ θα βρείτε, σιρόπια και «βάμματα» για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, αλλά και συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες Higher Nature (Ορθομοριακή διατροφή) και πολλά ακόμα…

Μόνο επώνυμα brands – εδώ θα βρείτε και τα κορυφαία Neal’s Yard

Από τα πολλά επώνυμα brands, ξεχωρίζει σίγουρα η παρουσία των κορυφαίων παγκόσμιως καλλυντικών, Neal’s Yard, για τα οποία το κατάστημα Valsamo έχει αποκλειστική διάθεση (σε όλη την Κρήτη). Όσοι έχουν ταξιδέψει ή έχουν ζήσει στην Αγγλία, σίγουρα τα γνωρίζουν και πάντα τα αναζητούν. Είναι όμως τόσο μεγάλη η φήμη τους, που πολλοί είναι αυτοί που τα γνωρίζουν και τώρα πλέον έχουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν και να τα προμηθευτούν.

Στις μάρκες που επίσης ξεχωρίζουν είναι τα βιολογικά καλλυντικά Lavera, τα περιζήτητα ελληνικά αντηλιακά της Fouca (διαθέτει επίσης ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων), η 7 Elements (αιθέρια έλαια), η Aden Cosmetics (διαθέτει εξειδικευμένα καλλυντικά για όσους έχουν αλλεργία σε γλουτένη-κοιλιοκάκη), η ελληνική Kaluna με τα υπέροχα θεραπευτικά της προϊόντα και τα προϊόντα της Little Secrets (αρωματικά κεριά που γίνονται κρέμα για το σώμα).

Γι’ αυτούς που ψάχνουν «καλλυντικά με χαρακτήρα», τα Woods of Windsor βρίσκονται εκεί “κουβαλώντας” την αύρα των αυθεντικών συνταγών από τους Άγγλους βασιλείς του παρελθόντος (αρώματα, πούδρες, σαμπουάν, κρέμες χεριών).

Τα χειροποίητα σαπούνια Ένα κάρο, θα σας ενθουσιάσουν με την ποιότητα τους (σαπούνια για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά), όπως επίσης τα λάδια lip balm και τα body scrub της εταιρείας. Στην ίδια λογική και τα χειροποίητα σαπούνια και καλλυντικά της ΟΝΟιάματα, με βάση το γάλα γαϊδούρας. Στα σαπούνια, θα βρείτε πληθώρα επιλογών, από τα κρητικά σαπούνια Helleo, τα σαπούνια Snob Duck με το ξεχωριστό τους ύφος (ελληνικά και αυτά), αλλά και σαπούνια από την Ιερά μονή Γουβερνέτου.

Ξεχωρίζουν επίσης οι βιολογικές σειρές προϊόντων περιποίησης για εγκύους και μωρά, Anne Geddes, η πασίγνωστη γαλλική φίρμα Sophie la Girafe που γνωρίζουν όλα τα παιδιά, η Naobay με τις ξεχωριστές συσκευασίες της (από υπολείμματα ξύλου) και την πολύ αξιόλογη παιδική σειρά καλλυντικών αλλά τις σειρές περιποίησης προσώπου και σώματος, καθώς και τα «μοναδικά» προϊόντα ατομικής υγιεινής για γυναίκες και παιδιά, Natracare.

Τέλος, εδώ θα βρείτε την ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών με βάση τη μαστίχα, Mastic Origins, προϊόντα της Olivie (ελληνική εταιρεία με προϊόντα που έχουν ως βάση το βιολογικό ελαιόλαδο και το λάδι argan) και της Olive Secrets, τα καινοτόμα προϊόντα της JĀSÖN (οδοντόπαστες, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα κ.α.), αλλά και τα εξαιρετικά αντηλιακά Aligamaris και Zelia.

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία

Μια επίσκεψη στο VALSAMO Bio Organic Natural, θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας γύρω από τον χώρο τον καλλυντικών και των ειδών προσωπικής περιποίησης.

Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, σε τιμές που ανταποκρίνονται σε κάθε τσέπη. Ο Αντώνης και η Μαρία, θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο, θα σας ακούσουν προσεκτικά και θα σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε την επιλογή σας. Μπορείτε μάλιστα να δοκιμάσετε πολλά από τα προϊόντα, αλλά και πάρετε δείγματα για δοκιμή στο σπίτι.

Χαρίστε στον εαυτό σας αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάτε, τα καλύτερα προϊόντα της φύσης. Μπορείτε να επιλέξετε, έτοιμα σετ δώρου ή ακόμα και να δημιουργήσετε σετ δώρου με τις δικές σας επιλογές. Θα βρείτε επίσης πρωτότυπες ιδέες για δωράκια, για κάθε σας κοινωνική εκδήλωση (σαπουνάκια με διάφορα σχέδια και αρώματα κ.α.).

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του VASAMO!

Valsamo Bio Organic Natural
Περίδου 7, Χανιά
Τηλ.: 28210 88303
email:[email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook