Η Ακαδημία Κισσαμικού φιλοξένησε το 1ο Τουρνουά του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, για τα τμήματα Κ12.

Πάνω από 70 παιδιά από την Ακαδημία Κισσαμικού, τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός – Λέοντες) και την Ακαδημία ΑΟ Χανιά-Κρ. Αστέρας είχαν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο που πρόσφεραν σε γονείς-θεατές του τουρνουά. 

Μετά το τέλος η Ακαδημία Κισσαμικού μοίρασε σχολικά τετράδια σε όλες τις ομάδες και παράλληλα ευχές για καλή σχολική και αθλητική χρονιά με υγεία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (05/10) το 1ο Τουρνουά του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, για τα τμήματα Κ12.

Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου με οικοδέσποινα την Ακαδημία του Κισσαμικού. Το Δικτύο της ΠΑΕ Χανιά λειτουργεί εδώ και λίγο διάστημα και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα!

Συμμετείχαν πάνω από 70 ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία Κισσαμικού, τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός – Λέοντες) και την Ακαδημία ΑΟ Χανιά-Κρ. Αστέρας.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν το παιχνίδι μέσα από το όμορφο ποδόσφαιρο που απέδωσαν στους αγώνες του τουρνουά. 

Από την Ακαδημία του Κισσαμικού δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σχολικά τετράδια και μοιράστηκαν ευχές για καλή σχολική και αθλητική χρονιά με υγεία σε όλους.

Δίκτυο Ακαδημιών ΠΑΕ Χανιά, Μαζί χτίζουμε το μέλλον!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook