Τα σοβαρά προβλήματα στο κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθυμνου ανέδειξε η σημερινή έντονη βροχόπτωση που είχε σαν αποτέλεσμα δικαστική αίθουσα να πλημμυρίσει και να διακοπεί για λίγα λεπτά η εκδίκασης της υπόθεσης της δολοφονίας Δουρουντάκη.

Η αίθουσα, κοντά μάλιστα στην έδρα γέμισε νερά, από τη στέγη και χρειάστηκε να διακοπεί η δίκη και να σταματήσει η βροχή προκειμένου η διαδικασία να συνεχιστεί κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου έχουν ξεκινήσει απο το καλοκαίρι εργασίες αποκατάστασης του κτιριου, αρχής γενομένης με παρεμβάσεις που έγιναν στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου ενώ επισκευές προβλέπονται, σύμφωνα με τη σύμβαση του έργου,  σε όλο το κτήριο. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες περιλαμβάνουν την αποκατάσταση της μόνωσης των χώρων, επισκευές δομικών στοιχείων, στεγανοποίηση στις σκεπές καθώς και αντικατάσταση του συστήματος κλιματισμού. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου αγγίζει τις 350 χιλιάδες ευρώ ενώ το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών είναι ένα έτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook