Το αναφέρω με αφορμή δύο πρόσφατα δημοσιεύματα για την οικονομική καταστροφή του ηθοποιού Γ.Παρτσαλάκη και για την τεράστια ζημιά ενός πετυχημένου επιχειρηματία της Κρήτης από την χρεοκοπία της Thomas Cook.

Στα δύο δημοσιεύματα αν διαβάσετε τα σχόλια των αναγνωστών θα πάθετε σοκ ! Εκατοντάδες χαιρέκακοι συμπολίτες μας περνούν γενναίες δεκατέσσερις τους πρωταγωνιστές ( προσέξτε όχι για την επιτυχία τους αλλά για την άσχημη εξέλιξη τους ) Φανταστείτε τι λένε για όσους επιτυγχάνουν.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, η θλιβερή ! Κακόμοιρα ανθρωπάκια δυστυχισμένα,αποτυχημένα και  περιθοριοποιημένα, με ύψος άρκαλου,  αναζητούν στιγμιαία  ρεβάνς που θα τους οδηγήσει σε πρόωρη εκσπερμάτιση από τον ” θάνατο της κατσίκας του γείτονα ” …

Υπάρχει και η άλλη όψη…Πιο ουσιαστική ! 

Μην τα βάζετε όταν σας κακολογούν πίσω από την πλάτη σας. Τις περισσότερες φορές δεν έχετε κάνει κάτι κακό.Είναι μια στάση ζωής αυτών των “ανθρώπων” .

Μην μπείτε καν στον κόπο να θυμώσετε ( το κάνω χρόνια τώρα ) 

Δεν τα χουν μαζί σας…

Τα χουν με τον ίδιο τον κακό και φτηνιάρη συνάμα εαυτό τους.

Αυτόν προσπαθούν να εκδικηθούν αλλά το κάνουν με λάθος τρόπο όπως λάθος τα χουν κάνει όλα γενικώς στην εκπορνευμένη διαδρομή τους… 

Τα χουν γενικώς με την ζωή που τους πετάει πτύελα ασταμάτητα κι αυτοί νομίζουν ότι απλά ..βρέχει ! 

Λυπηθείτε τους μόνο …

 Τον οίκτο σας αξίζουν κι όχι το θυμό σας.

Το κακό είναι ότι από μια τέτοια κοινωνία δεν έχεις να περιμένεις τίποτα για το μέλλον, παρά μόνο την αποκομιδή των σκουπιδιών .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook