Όλος ο τροπικός παράδεισος στο πιάτο πάνω σε ένα υπερπολυτελές καταμαράν

Η αναφορά και μόνο στη λέξη «Μαλδίβες», το νησιωτικό σύμπλεγμα του Ινδικού Ωκεανού, φέρνει στον νου εικόνες ανείπωτης ομορφιάς και παρθένας φύσης.

Και τώρα μια ταξιδιωτική εταιρία προσφέρει στους τουρίστες με παχυλά πορτοφόλια τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τα πιο αχαρτογράφητα νερά.

Η Original Diving συνεργάστηκε λοιπόν με μια από τις πιο luxury ταξιδιωτικές υπηρεσίες στις Μαλδίβες, τη Four Seasons Explorer, για ένα πρόγραμμα που περιέχει από καταδύσεις σε κρυστάλλινα νερά μέχρι και εξερεύνηση σε σημεία που δεν θα δεις ποτέ στις νοτιότερες ατόλες του συμπλέγματος.

Βουτιές με καρχαρίες και περιήγηση σε περιοχές που δεν προσφέρονται από κανένα άλλο ταξιδιωτικό θα ζήσει ο ταξιδιώτης, από την άνεση και την πολυτέλεια του πανέμορφου καταμαράν.

Όλα ξεκινούν από το Λονδίνο, όπου μεταφέρεσαι με αεροπλάνο στο Μαλέ και από κει με καράβι στον πρώτο ιδιωτικό παράδεισο. Αφού περάσεις εκεί το πρώτο βράδυ, ανεβαίνεις στο καταμαράν «Four Seasons Explorer» των μόλις 10 προεδρικών σουιτών.

Με άλλους 21 το πολύ ταξιδιώτες και μια στρατιά από προσωπικό, περιηγείσαι στις Μαλδίβες σαν βασιλιάς και τρως επίσης βασιλικά.

Έτσι περνούν οι επόμενες 5 μέρες, με ξενοιασιά και εικόνες που μένουν για μια ζωή. Πριν την επιστροφή στο πεντάστερο ξενοδοχείο Four Seasons Kuda Huraa για ένα τελευταίο πρωινό και ξανά επιστροφή στο Λονδίνο.

Το ταξίδι κοστίζει 16.473 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει όλα τα κόστη για αυτές τις 7 μέρες στον τροπικό παράδεισο…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook