Εποικοδομητικός διάλογος για θέματα που αφορούσαν κυρίως την περιοχή της Κουντούρας

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ενοριακού Πολιτιστικού Κέντρου Κουντούρας, κοινή λαϊκή συνέλευση των δύο τοπικών κοινοτήτων, Βουτά και Σκλαβοπούλας.

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου Αντώνιος Περράκης, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Μπικάκης και Εμμανουήλ Κουκουλάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σελίνου Ιωάννης Βαρδουλάκης, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αικατερίνη Καλαϊτζάκη-Περράκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωστούλα Λουράκη, Σταματία Σταυρίδου-Βλησίδη οι Πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων Βουτά και Σκλαβοπούλας καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν κυρίως την περιοχή της Κουντούρας και συγκεκριμένα, καθαρισμοί δεξαμενών πόσιμου νερού, καθαρισμοί χαντακιών και οριοθέτηση χαντακιών απορροής των νερών της βροχής, στελέχωση του Αγροτικού Ιατρείου Κουντούρας κλπ.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μέσα από τον οποίο οι Πρόεδροι εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους  αλλά και τις προτάσεις τους για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων.

Τέλος η Δημοτική Αρχή διαβεβαίωσε τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών κοινοτήτων καθώς και τους κατοίκους της Κουντούρας για τη διάθεση καλής συνεργασίας με όλους τους φορείς για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook