Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Χανιά το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10), στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή”.

Μέλη του Δ.Σ., του Δικτύο Ακαδημιών, του προπονητικού επιτελείου και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά και εκτός από τα δώρα που μοίρασαν στα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για το γήπεδο και κάποιο από τα παιχνίδια πρωταθλήματος της Super League 2 στα Περιβόλια.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Χανιά έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή” της ΠΑΕ Χανιά αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) δίπλα στα “Γενναία Παιδιά” της ΕΛΕΠΑΠ.

Μέλη του συμβουλίου και του Δικτύου Ακαδημιών μαζί με ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Χανιά βρέθηκαν στο Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων στα Νεροκούρου, όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του, να μιλήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ και να περάσουν λίγες ώρες με τα “Γενναία Παιδιά”.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Λαζαρίδης και οι Χρήστος Γρομητσάρης, Πασχάλης Κάσσος, Φώτης Κουτζαβασίλης από την πλευρά των παικτών και ο Ηλίας Παπαθανασίου (άμεσος συνεργάτης προπονητή) από το προπονητικό επιτελείο, συνοδευόμενοι από τους Υπευθύνους του κοινωνικού προγράμματος Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρη Μπουζάκη, τον Τεχνικό Σύμβουλο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ, Γιώργο Αμανατίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή του Δικτύου, Βασίλη Παπαδάκη, και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας ΑΟ Χανιά/Κρ. Αστέρας, Νεκτάριο Μαρκουλάκη, βίωσαν μία ξεχωριστή εμπειρία και εκτός από τ δώρα που πρόσφεραν στα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους, με την υπόσχεση ότι σύντομα θα ανανεωθεί το ραντεβού τους στο γήπεδο, σε αγώνα της ΠΑΕ Χανιά στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

Μετά την ξενάγηση στους χώρους του παραρτήματος και την ενημέρωση από τη Διευθύντρια Μάγκυ Αρσενίδη για το έργο που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και τις παροχές που προσφέρει στα παιδιά υπήρξε συζήτηση για αρκετή ώρα, μαζί (και) με την πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ Παρασκευή Ορφανουδάκη και το αναπληρωματικό μέλος Δημήτρη Μουντάκη, για τη συνέχιση των δράσεων μέσω του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά “Δώσε πάσα στη Ζωή”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook