Για όλες εσάς που δεν γεννηθήκατε με φυσικά juicy χείλη, μπορείτε να τα αποκτήσετε ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό μακιγιάζ που μπορεί να μεταμορφώσει τα χείλη σε χρόνο dt και τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα και σαρκώδη.

1ο Βήμα

Η απολέπιση και η ενυδάτωση δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας. Αντιθέτως, είναι δύο απαραίτητες συνήθειες που καλό είναι να εφαρμόζετε στα χείλη. Αν ψάχνετε μια λύση της τελευταίας στιγμής, μπορείτε να τρίψετε απαλά επάνω στα χείλη σας ένα παγάκι για να ενισχύσετε έτσι την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

2ο Βήμα

Ένα ακόμη μυστικό είναι η σωστή βάση. Χρησιμοποιείστε είτε το concealer είτε το foundation. Απλώστε μια μικρή δόση από το προϊόν στα χείλη, προκειμένου να δημιουργήσετε μια ουδέτερη και σταθερή βάση.

3ο Βήμα

Μετά κάντε το περίγραμμα των χειλιών με μολύβι που είναι λίγο πιο σκούρο από ότι το φυσικό χρώμα τους. Το τρικ είναι να σχηματίσε τη γραμμή ελαφρώς πιο πάνω από αυτή των χειλιών και να δώσετε ένα πιο στρογγυλεμένο σχήμα.

4ο Βήμα

Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα διαφανές lip gloss στο κέντρο των χειλιών, το οποίο θα στρέψει τα βλέμματα όλων σε αυτό ακριβώς το σημείο.

5ο Βήμα

Τέλος εφαρμόστε ένα απαλό, φυσικό χρώμα, με το οποίο μπορείτε να γεμίσετε τα χείλη σας, ακόμα και στο περίγραμμα. Φυσικά δενθα ξεχάσετε το highlighter. Μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να λάμψει το σημείο και να δημιουργήσει το εφέ των fuller lips.

govastileto.gr