Ανακοινώθηκε σήμερα  το αναλυτικό πρόγραμμα του 7ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival  το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 23 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Το πρόγραμμα των ταινιών καθώς και των παράλληλων δράσεων αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ όπου μπορείτε να βρείτε τον κατάλογο του Φεστιβάλ και σε ηλεκτρονική μορφή.

Περισσότερες από 150 ταινίες που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος περιεχομένου με επίκεντρο την κινηματογραφική τέχνη συγκροτούν το φετινό πρόγραμμα. Μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και animation εντάσσονται σ’ αυτό.

Εκθέσεις, masteclasses, εκδόσεις, πάρτυ.

Ειδικές προβολές, αφιερώματα και ένας πλούσιος κατάλογος ταινιών και εργαστηρίων για σχολεία, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Φεστιβάλ.

Δεκάδες καλεσμένοι θα βρεθούν μαζί μας να μοιραστούν την δουλειά, τις εμπειρίες και τις σκέψεις τους.

Για 11 ημέρες η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά κινηματογραφικά στα Χανιά !


Οι δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων είναι με Ελεύθερη Είσοδο και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ.

Προαιρετική εισφορά Κοινωνικού Εισιτηρίου – ξηρά τροφή ή φάρμακα – που διανέμονται σε Κοινωνικές  Δομές των Χανίων. Επίσης τρόφιμα και φάρμακα για τα αδέσποτα ζώα.

Το  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και τα Εκπαιδευτικά του Προγράμματα τελούν υπό την Αιγίδα:

των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων & Πολιτισμού και Αθλητισμού, & Τουρισμού καθώς και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Υποστηρίζονται από τη Βουλή των Ελλήνων, σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης, αποτελούν συνδιοργάνωση

της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, των Δήμων Χανίων και Πλατανιά

της ΚΕΠΠΕΔΗΧ -ΚΑΜ και έχουν τη συνέργεια των σημαντικότερων φορέων  του Κινηματογράφου, του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης.

Μεγάλος Χορηγός: Cosmote και Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.