Το #GrowYourBusiness – Meet Τhe Experts στο Ηράκλειο -Ο Άκης Πετρετζίκης και ο Μιχάλης Τσικνάκης του Cosmos Sport, ανάμεσα στους ομιλητές της ημερίδας 

Πάνω από 300 μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες παρακολούθησαν στο Ηράκλειο τη δωρεάν ημερίδα #GrowYourBusiness – «Meet The Experts» της COSMOTE. 

Το Ηράκλειο ήταν η τρίτη κατά σειρά πόλη που επισκέφτηκε η δράση, μετά την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, δίνοντας τη δυνατότητα στους τοπικούς επιχειρηματίες να έρθουν σε επαφή με experts από διάφορους κλάδους της αγοράς και να εμπνευστούν από καινοτόμες ιδέες για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. 

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν ο Διευθυντής Enterprise & Business Marketing & CRM του Ομίλου ΟΤΕ, Θάνος Φαλάγγας, ο  γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης και ο Μιχάλης Τσικνάκης του Cosmos Sport, καθώς και ειδικοί στους τομείς των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και της εμπειρίας του πελάτη.

Οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην ημερίδα προέρχονταν κυρίως από τους κλάδους του τουρισμού, του εμπορίου, των τροφίμων/ποτών, της λιανικής πώλησης κ.α..

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση στο growyourbusiness.gr. 

Στο growyourbusiness.gr οι επαγγελματίες μπορούν, επιπλέον, να βρουν χρήσιμα άρθρα και βίντεο, για τεχνολογικά νέα που αφορούν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο την εκπαίδευση και την καλύτερη ενημέρωση τους. 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook