Δύο εβδομάδες γιορτής και ένα μεγάλο event με πολλές εκπλήξεις για όλους τους επισκέπτες.

Συμπληρώθηκαν ήδη 10 χρόνια γεμάτα με την άριστη ποιότητα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις οικονομικές τιμές της Candia, που κάνουν το καλό, ποιοτικό κρεβάτι και στρώμα προσιτό σε όλους.

Η εταιρεία και η διοίκηση του καταστήματος, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη και την προτίμησή των Χανιωτών στο κατάστημα και τα προϊόντα του, με τι άλλο; Υπέροχες εκπτώσεις ως 50%, δώρα αξίας 8.000€ για όλους τους επισκέπτες και πολλές ακόμα προσφορές!

Από τις 7 ως και τις 19 Οκτωβρίου, στο κατάστημα Candia Strom στα Χανιά, θα βρείτε όλη τη γκάμα προϊόντων της Candia με εκπτώσεις ως και 50%!

Επιπλέον, υπέροχα δώρα και κληρώσεις περιμένουν αυτούς που θα έρθουν στην κεντρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 8:00 μ.μ., ενώ ο διαγωνισμός στο Facebook θα δώσει σ' έναν τυχερό τη δυνατότητα να αποκτήσει το δικό του στρώμα!

Δείτε εδώ τα βήματα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό

Η διοίηκηση και το προσωπικό του καταστήματος, μας περιμένουν για να μοιραστούμε μαζί εικόνες, ήχους και γεύσεις εμπνευσμένες από τη γη και τη θάλασσα της Μεσογείου!

Κατάστημα Candia Strom
Αποκορώνου 64, Χανιά
Τηλ.: 28210 76476
Email: [email protected]


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook