Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της αντιπεριφέρειας Χανίων συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Καλογερή Νικολάου με τον πολιτευτή της Ν.Δ. κ.Κασσελάκη Ιωάννη.

Ο κ. Κασσελάκης συνεχάρη τον κ. Καλογερή για την ανάληψη των καθηκόντων του και την κατάρτιση της άριστης ομάδας που έχει συγκροτηθεί υπό την ηγεσία του.

Σε ευχάριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών του νομού με επίκεντρο την πρόσβαση στις κεντρικές αρτηρίες και την καθαριότητα αυτών και τονίστηκε η πρόοδος που έχει ήδη επιτευχθεί στον τομέα αυτό.

Ο κ. Κασσελάκης επισήμανε την απαράδεκτη καθυστέρηση στο θέμα της αποκατάστασης της κυκλοφορίας στο σημείο της γέφυρας του Κερίτη, όπου η προσωρινή λύση στρατιωτικού τύπου γέφυρας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών της ευρύτερης περιοχής του πρώην δήμου Μουσούρων και των Σελινιωτών.

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν προβλήματα όπως η κλιματική αλλαγή, η θαλάσσια ρύπανση ειδικά από τα πλαστικά, η κατάσταση προστατευόμενων περιοχών όπως ο Μπάλος και το Ελαφονήσι, για τα οποία η αντιπεριφέρεια μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Τέλος, ο κ. Κασσελάκης υπογράμμισε πως η επιτυχία της περιφέρειας μας προϋποθέτει αυστηρή πολιτική με συμβολή της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, εντελώς απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook