Μια νεκρή και τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος

Τελευταία ενημέρωση: 14:15

Τραγικό δυστύχημα με μια νεκρή και τρεις τραυματίες – μια μητέρα με τα δυο της παιδιά – σημειώθηκε περιπου στις 10:30 το πρωί στην εθνική οδό στο ύψος της Σκαλέτας στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο . Στο ένα όχημα επέβαιναν τρία ατόμα ηλικίας από 70 ως 80 χρόνων και στο δεύτερο μια μητέρα με τα δύο της κοριτσάκια, 3 και 5 ετών..

Από το πρώτο όχημα σκοτώθηκε ακαριαία μια 83χρονη γυναίκα, ενώ ο γιος της που οδηγούσε το όχημα μαζί με εναν ακόμη 70χρονο άντρα, ανασύρθηκαν με πολλαπλά τραύματα τη συνδρομή πυροσβεστών από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου. 

Από το δεύτερο όχημα ανασύρθηκαν τραυματισμένοι η  μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομειο Ρεθύμνου και στο ΠΑΓΝΗ αντίστοιχα.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στην μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πεντάχρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στην Μονάδα Παίδων, διασωληνομένη και σε σοβαρή κατάσταση ενώ η αδελφή της έχει υποστεί κάταγμα στην λεκάνη.

Η μητέρα επίσης νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook