Αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου ο υπαίτιος για αυτήν την εικόνα στο κέντρο της πόλης

Είδη οικοσκευής και παλιά έπιπλα “ξεφορτώθηκαν” άγνωστοι στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου το πρωί της Κυριακής, μετατρέποντας το πεζοδρόμιο σε κάδο απορριμμάτων.

Η εικόνα ντροπιαστική όμως φαίνεται οτι αυτή την φορά ο υπαίτιος θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Χανίων με ανάρτησή του στο facebook, για το συμβάν ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Τσουπάκης και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνσή των αντικειμένων, ενώ εντοπίστηκε από που προέρχονται και έχουν δρομολογηθεί οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.

Σε μήνυμά του ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, κάνει λόγο για “συνειδησιακό αναλφαβητισμό” και καλεί όλους, όσους εκπροσωπούν το δήμο αλλά και τους πολίτες, να αλλάξουν νοοτροπία και αντίληψη.

“Προσωπικά, λυπάμαι για όποιον πιστεύει ότι είναι “πάνω” από τη νομιμότητα. Λυπάμαι για το παράδειγμα που παίρνουν τα παιδιά μας από την αυθαιρεσία εις βάρος της πόλης. Λυπάμαι που σε μια κοινωνία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πολιτισμό, να υπάρχει συνειδησιακός αναλφαβητισμός.

Είναι θέμα παιδείας αλλά και συναίσθησης της πραγματικότητας. Είναι θέμα σεβασμού προς την πόλη και προς τους συμπολίτες σου. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και αντίληψης.

Για αυτό παλεύουμε στον Δήμο Χανίων.
Για τη νέα αντίληψη όχι μόνο εκ μέρους της Δημοτικής αρχής, αλλά κυρίως από τους πολίτες”,
σημειώνει ο δήμαρχος Χανίων

Παρόμοια εικόνα και στην Ζυμβρακάκηδων

Αναγνώστης του Flashnews.gr, επεσήμανε οτι την ίδια εικόνα και νοοτροπια αντικρύζει κανείς σήμερα το πρωί, επί της οδού Ζυμβρακάκηδων μετά την διασταύρωση με την Εφέδρων Πολεμιστών… όπου σημειώθηκαν και φθορές σε ιδιωτικές καί δημόσιες περιουσίες.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook