Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια ταλαιπωρούν τις περισσότερες από εμάς. 

Οι ειδικοί μας έχουν εξηγήσει ότι κάνουν την εμφάνιση τους επειδή δεν κοιμόμαστε καλά, βρισκόμαστε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή, δεν πίνουμε όσο νερό θα έπρεπε μέσα στη μέρα ενώ παράλληλα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η κληρονομικότητα.

Φυσικά μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και μάλιστα ακολουθώντας τις παλιές, καλές και αποτελεσματικές λύσεις. Που είναι φυσικά το αγγούρι και η πατάτα. Ναι, έχετε δει τη μητέρα να ακολουθεί τη συγκεκριμένη “θεραπεία” ειδικά τα βράδια και μετά από μια κουραστική μέρα.

Δείτε λοιπό τι ακριβώς πρέπει να κάνετε:

Αγγούρι: Περιέχει βιταμίνη Κ στη σύνθεση του η οποία βοηθά πολύ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε το αγγούρι σε λεπτές φέτες, να βάλετε μία σε κάθε μάτι, να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε για 15 λεπτά. Αφού το αφαιρέσετε απλώστε την κρέμα ματιών. Και κάτι ακόμη: Καλό είναι να έχετε βάλει για λίγο το αγγούρι στο ψυγείο.

Πατάτα: Εκτός από τους μαύρους κύκλους απομακρύνει και τα πρηξίματα. Φροντίστε να έχετε βάλει την πατάτα στο ψυγείο για μισή περίπου ώρα. Κόψτε τη σε ροδέλες και ακουμπήστε την κάθε μία στα μάτια σας. Περιμένετε να δράσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλένετε τα μάτια σας με κρύο νερό, ταμπονάρετε καλά με μία στεγνή, καθαρή πετσέτα και απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα ματιών.

faysbook.gr