Ο χάρτης έσβησε και πλέον φαίνεται μόνο μία μαύρη τρύπα

Με την πτώση τεράστιου αστεροειδούς, ο οποίος ανατίναξε το νησί του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Fortnite, έπεσε η αυλαία στη δέκατη σεζόν του.

Οι φανατικοί του Fortnite – και δεν είναι λίγοι – δεν μπορούν πλέον να παίξουν, καθώς ο χάρτης έχει αντικατασταθεί από μία μαύρη τρύπα.

Όπως αναφέρει το BBC, το Fortnite έχει σβήσει και όλα τα tweets του και μεταδίδει livestream τη μαύρη τρύπα- ανάρτηση που έχει πάνω από 316.000 «like».

Ο συντάκτης του Forbes Paul Tassi έκανε λόγο για «τέλος εποχής».

Το Fortnite επιτρέπει στους παίκτες να μάχονται είτε ατομικά είτε ως ομάδες μέχρι να μείνουν τελευταίοι στο εικονικό πεδίο μάχης.

Χθες Κυριακή, το νησί στο οποίο γίνονταν οι εικονικές μάχες καταστράφηκε από αστεροειδή, ενώ οι φανατικοί του παιχνιδιού προέβλεπαν δραματικό φινάλε από την έναρξη της 10ης σεζόν του παιχνιδιού, τον Αύγουστο.

Η εταιρεία Epic Games, στην οποία ανήκει το Fortnite, είχε επιβεβαιώσει πως το event «The End» θα λάμβανε χώρα στις 13 Οκτωβρίου ενώ στην οθόνη του παιχνιδιού είχε εμφανιστεί αντίστροφη μέτρηση.

Οι παίκτες που ήταν online την ώρα του τέλους είδαν μία βροχή μετεωριτών, οι οποίοι «έσβησαν» τον χάρτη του παιχνιδιού. Στη συνέχεια παρασύρθηκαν σε μία εικονική δίνη και η οθόνη τους αντικαταστάθηκε από μία μαύρη τρύπα- αυτή που φαίνεται έως και αυτή την ώρα.

Οι αντιδράσεις πάντως των παικτών είναι επίσης εντυπωσιακές. Άλλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Κάποιοι αποχαιρετούσαν με θλίψη το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook