Με κάθε επισημότητα πλέον έγινε η τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού του ΑΟΧ/Κισσαμικού που αφορούσε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου σε ΠΑΕ Χανιά.

Με το όνομα αυτό η χανιώτικη ομάδα κάνει μία νέα αρχή και η έγκριση για την αλλαγή του διακριτικού τίτλου ήρθε με επίσημη απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Οπως αναφέρεται στην επιστολή του Υπουργείου έχει καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο από τις 10 Οκτωβρίου η απόφαση για την αλλαγή του διακριτικού τίτλου σε "ΠΑΕ Χανιά".

Η ανακοίνωση της χανιώτικης ομάδας έχει ως εξής:

Το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας με το όνομα ΠΑΕ Χανιά έχει πάρει "σάρκα και οστά" μετά και την επίσημη έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων της αλλαγής του διακριτικού τίτλου. 

Οπως αναφέρει σε επιστολή του το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) από τις 10 Οκτωβρίου 2019 η απόφαση για την έγκριση της τροποποίησης του άρθρου 1 του καταστατικού της ΠΑΕ, που αφορούσε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου σε "Π.Α.Ε. - Χανιά".

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι της ΠΑΕ Χανιά ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου (4-0). Η συνέχεια, όταν αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα μας και στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε δίπλα μας! Ο κόσμος των Χανίων είναι αυτός που θα δώσει δύναμη και ώθηση στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας. 

Ενας νομός, μία καρδιά, μία ομάδα, ΠΑΕ Χανιά