Τον πανίσχυρο και κυρίαρχο εδώ και αρκετά χρόνια στην ελληνική υδατοσφαίριση ανδρών Ολυμπιακό θα υποδεχτεί την Τρίτη (15/10, 16:00) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. 

Το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΝΟΧ, με τον Ηλία Μαχαίρα να υπολογίζει σε 15 παίκτες. Νέα πρόσωπα στην αποστολή ο Φωκάς και οι νεαροί Τριποδάκης και Μανιουδάκης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Η πρόκληση ενός νέου παιχνιδιού περιμένει το Ναυτικό Ομιλο Χανίων, ο οποίος την Τρίτη (15/10) στις 4 το απόγευμα υποδέχεται στο κολυμβητήριο Χανίων τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δύσκολο σε κάθε περίπτωση για τους παίκτες του Ηλία Μαχαίρα, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν ουσιαστικά τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα. Το θετικό για το Ναυτικό Ομιλο είναι ότι το δείγμα γραφής μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν κρίνεται ως πολύ καλό και ο στόχος είναι να καταφέρει ό,τι το δυνατόν καλύτερο απέναντι στους «ερυθρολεύκους.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση η οποία διεξήχθη τη Δευτέρα το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων. Διαθέσιμοι είναι συνολικά 15 παίκτες, με τα νέα πρόσωπα να είναι ο Φωκάς και οι νεαροί, Τριποδάκης και Μανιουδάκης.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται είναι η εξής: Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Τριποδάκης, Μανιουδάκης, Παπαδάκης.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook