Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ΚΕΦΑΛΑΚΗΣ -Ελαιοραβδιστικά Γεωργικά Μηχανήματα στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 229 στο Ηράκλειο Κρήτης. Το νέο κατάστημα παρέχει υπηρεσίες σέρβις και αγορά των γεωργικών μηχανημάτων και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ποικιλία των ειδών του από όσους είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους και να ξεναγηθούν σε αυτούς.

Από το 1972 ο Γιάννης Κεφαλάκης ξεκίνησε την έρευνα και τον σχεδιασμό για τις πατέντες που είχε εμπνευστεί. Το 1990 ξεκινάει η παραγωγή των υψηλής ποιότητας αγροτικών μηχανημάτων με γνώμονα την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Αυτός μάλιστα είναι ο κύριος λόγος που η εταιρία ΚΕΦΑΛΑΚΗΣ διατηρεί μια ανοδική πορεία μέσα στο χρόνο και παρότι εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, μπορεί και ανταγωνίζεται σε τιμές και ποιότητα τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.

Η εκ των ιδιοκτητών και νομική σύμβουλος της εταιρίας ΚΕΦΑΛΑΚΗΣ -Ελαιοραβδιστικά Γεωργικά Μηχανήματα, Κλέλια Κεφαλάκη, δήλωσε στο flashnews.gr:

“Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε στα εγκαίνια του νέου μας υποκαταστήματος. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής των ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων από το έτος 1990 και έκτοτε παραμένει μια από τις πρώτες στον χώρο αυτό. Την προσπάθεια αυτή ξεκίνησε ο Ιωάννης Κεφαλάκης, ο οποίος όντας και ο ίδιος αγρότης και γνωρίζοντας τη χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία της συγκομιδής του ελαιοκάρπου η οποία έως τότε γινόταν με ξύλινες ντέμπλες (ραβδιά), εφύηρε και κατασκεύασε ένα ελαιοραβδιστικό μηχάνημα το οποίο σύντομα γνώρισε την αποδοχή του κόσμου. Με αγώνα, κόπο, προσπάθεια αλλά κυρίως με τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα μας και την άμεση εξυπηρέτηση, καταφέραμε να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη αρχικά του κόσμου της Κρήτης και στη συνέχεια όλης της Ελλάδας, καθώς σήμερα διατηρούμε περισσότερες από 200 αντιπροσωπείες σε όλη την επικράτεια αλλά και στην Κύπρο. Φέτος προχωρήσαμε στην ίδρυση του παρόντος υποκαταστήματος και στην πόλη του Ηρακλείου . Σκοπός αυτού του μαγαζιού είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των κατοίκων του Ηρακλείου αλλά και αυτών των λοιπών κοντινών περιοχών που δυστυχώς μέχρι πρότινος ταλαιπωρούνταν στο σέρβις των μηχανημάτων τους, αφού έπρεπε να διανύσουν μια κάπως μεγάλη απόσταση προκειμένου να μας επισκεφθούν στην έδρα της εταιρίας μας, η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Μεσσαράς και συγκεκριμένα στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών–Αστερουσίων. Αυτό που υποσχόμαστε στους πελάτες μας, οι οποίοι μας τιμούν καθημερινά με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους, είναι ότι η εταιρία ΚΕΦΑΛΑΚΗΣ θα συνεχίσει να εξελίσσεται και θα βρίσκεται πάντα μπροστά, με νέες ιδέες, με νέες εφευρέσεις, οι οποίες θα κάνουν την ζωή του αγρότη καλύτερη.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook