Ο Δήμος Πλατανιά , το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πλατανιά , σε συνεργασία με τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων ΣΑΜΑΡΙΑ, διοργανώνει  το  10ο Ανοικτό Σκακιστικό Τουρνουά,  την Κυριακή 20 Οκτωβρίου , στο Πολύκεντρο Βουκολιών και ώρα 10:00π.μ.  

Το πρωτάθλημα είναι ελεύθερο συμμετοχής σε όλους όσους θέλουν να αγωνιστούν και θα υπάρχει διαχωρισμός των παικτών σε πέντε διαφορετικούς ομίλους ανάλογα με την ηλικία τους αλλά και το επίπεδο των παικτών. Θα υπάρχει επίσης ειδικός όμιλος ενηλίκων για άτομα τα οποία θέλουν να δοκιμάσουν τις σκακιστικές τους ικανότητες μέσα από αυτό θα αναδειχτεί και ο πρωταθλητής Πλατανιά. Τέλος οι αθλητές συλλόγων θα αγωνιστούν σε ξεχωριστό όμιλο.

Τα προγράμματα σκακιού διεξάγονται φέτος για δέκατη χρονιά σε όλα τα δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου και αποτελούν ένα μόνο κομμάτι από την πλούσια δράση του Ν.Π.Δ.Δ. τα οποία περνάνε μέσα από την δημόσια εκπαίδευση φέρνοντας έτσι εκατοντάδες παιδιά κοντά σε άθλημα το οποίο αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης σκέψης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   Μέχρι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:  Λιανοπούλου Τόνια 6972928639 και Αγναντής Δημήτρης 6945556793.  

Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια για τους νικητές κάθε κατηγορίας ενώ αναμνηστικά διπλώματα θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες.
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων www.chaniachess.gr 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook