Στον Άγιο Νικόλαο πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Ν. Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη με τον Πρόεδρο Καρτσάκη Γεώργιο, τον Αντιπρόεδρο Βαμβασάκη Μιχαήλ και τον Οργανωτικό Γραμματέα Κεφαλογιάννη Εμμανουήλ της Ένωσής.

Εκεί ενημερώθηκε για την έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού που μαστίζει τις υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου και τις ενέργειες που έχει καταβάλει η Ένωση μας προς την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να δοθούν ειδικά κίνητρα στους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Νομό μας ώστε να πετύχουμε μελλοντικά την κάλυψη των οργανικών θέσεων και να νιώθει ο πολίτης του Λασιθίου, μεγαλύτερη ασφάλεια. Ακόμα του τονίσαμε την αναγκαιότητα για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο αλλά και για την μεταστέγαση του Α.Τ. Σητείας σε νέο σύγχρονο κτίριο, ώστε να καλύπτει τόσο τις ανάγκες των υπηρετούντων σε αυτό, όσο και των πολιτών που θα το επισκέπτονται. Τέλος συζητήθηκαν μισθολογικά,
εργασιακά και άλλα θέματα που απασχολούν το Αστυνομικό Προσωπικό του Νομού μας αλλά και για τις προτάσεις της Ένωσης μας για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Ο Υπουργός με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα ειπώθηκαν, ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος που εκπροσωπεί όσον αφορά την Ελληνική Αστυνομία και θα ανέφερε ότι θα μεριμνήσει ο ίδιος προσωπικά, για την επίσπευση των διαδικασιών για την δημιουργία του Αστυνομικού Μεγάρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook